تحقیق کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
تحقیق کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی، در قالب فایل word و در 9 صفحه.

بخشی از متن فایل:
در حال حاضر جمعیت جهان رو به افزایش است از این جهت باید با استفاده از روش های مختلف، مواد غذایی مورد نیاز مردم را تأمین نمود. با افزایش شناخت از میکروارگانیسم ها و پیشرفت علم میکروب شناسی و بیوتکنولوژی استفاده از میکروب ها و آنزیم های حاصل از آنها و سایر متابولیت های میکروبی، به عنوان راهبردی جهت تولید مواد غذایی و افزایش بازدهی و بهبود فرآیندهای تولید مطرح گردید. آنزیم ها پروتئین هایی هستند که موجب تسریع واکنش های شیمیایی می گردند. در تمامی سلول های زنده انجام کلیه واکنش های شیمیایی به حضور آنزیم ها وابستگی داشته و بدون کمک این پروتئین ها این واکنش ها یا با سرعت پایین انجام شده و یا ممکن است اصلاً انجام نشوند. به طور کلی آنزیم ها را به ۶ دسته با توجه به واکنش آن ها تقسیم بندی نموده اند. از آنزیم ها در غلات، صنایع روغن، منعقد کردن شیر و در صنایع نشاسته استفاده می شود. استفاده از آنزیم ها به عنوان راهبردی جهت تولید مواد غذایی و افزایش بازدهی و بهبود فرآیندهای تولید می تواند نقش مهمی در صنعت داشته باشد. اما به طور کلی استفاده از آنزیم ها در صنعت موجب کاهش هزینه ها و اقتصادی تر شدن فرآیندهای تولید می گردد.

فهرست:
چکیده
مقدمه
روش تحقیق
تقسیم ­بندی آنزیم ­ها
آنزیم­ های غلات
کاربرد آنزیم ­ها در صنایع روغن
آنزیم ­های منعقد کننده شیر
استفاده از آنزیم آمیلاز در صنایع نشاسته
بحث و نتیجه­ گیری
منابع
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 20403 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:27 کیلوبایت

  • راهنمای استفاده:
    فایل ورد قابل ویرایش

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل ورد قابل ویرایش

  • گالری تصاویر :